Häng med på guidad tur !

En uppskattad specialvisning som innehåller berättelser från VM-arrangemangen i Falun. Turen leds av särskilt utvalda guider som själva har personliga upplevelser från flera av arrangemangen. Guidade-turen passar perfekt som aktivitet i samband med konferenser, fester och födelsedagar. Förbeställs och anpassas till aktuellt önskemål.

  • Pris: 1 900 kr (1 maj-31 oktober) eller 1 500 kr (under lågsäsong)
  • Deltagarnas entrébiljetter tillkommer.

Information/bokning: Tel: 070-398 70 14  E-post: lugnetsskidmuseum@falun.se


Ett urval av våra senaste turer

studie
Nyligen hade Lugnetsskidmuseum besök av en grupp vänner som under en tid hade jobbat och bott i Wien och där barnen gått i samma skola. Nu var de återbesök i Faluns hopptorn och fick en guidad tur.
IMG_1753
En grupp från Högskolans ekonomiavdelning besökte nyligen Lugnets skidmuseum och gick en guidning.
IMG_1676
Medlemmar från KLF i Dalarna har besökt Lugnets skidmuseum och fått en guidad tur.
Landshövdingar webb
Lugnet fick nyligen trevligt besök av landshövdingar och länsråd från landets nordligaste län.
De fick en guidning i Lugnets skidmuseum bilden) som sedan följdes upp med information om Lugnet i framtiden och om Svenska Skidspelen i dag och i morgon.
Liten pensionarer
För 60 år sedan gjorde männen i den här gruppen militärtjänstgöring på Jägarskolan i Kiruna. Nu hade de återsamling tillsammans med sina respektive och besökte Lugnets skidmuseum.
Faluplast Liten
Medarbetare i Faluplast var på besök i Lugnets skidmuseum. De fick en guidad tur och flera anekdoter om vad som hände bakom kulisserna i samband med VM-tävlingarna i Falun.
BA Larare hedemora
När skolbarnen gick på sommarlov hade dessa lärare från Hedemora ytterligare några arbetsdagar som slutade med trevlig samvaro med guidad tur i Lugnets skidmuseum.
BA Narkoslakare
En fredag kväll när våren gick över till sommar kom dessa narkosläkare från Falun till Lugnets skidmuseum för en guidad tur.
polis
Det var väldigt många poliser i Falun med anledning av 1 maj-demonstrationerna. Under Valborg besökte flera av dem hoppbackarna. Lugnets skidmuséum bjöd då en grupp poliser från Göteborg på en uppskattad guidad tur i muséet.
Fornby
Det var soligt och vackert väder när ett gäng studenter och deras lärare från Fornby Folkhögskola besökte Lugnets skidmuseum. De kunde nästan se ända till Borlänge.