Häng med på guidad tur !

En uppskattad specialvisning som innehåller berättelser från VM-arrangemangen i Falun. Turen leds av särskilt utvalda guider som själva har personliga upplevelser från flera av arrangemangen. Guidade-turen passar perfekt som aktivitet i samband med konferenser, fester och födelsedagar. Förbeställs och anpassas till aktuellt önskemål.

  • Pris: 1 900 kr (1 maj-31 oktober) eller 1 500 kr (under lågsäsong)
  • Deltagarnas entrébiljetter tillkommer.

Information/bokning: Telefon: 023-864 96 E-post: kommunikation@lugnet.se


Ett urval av våra senaste turer

Landshövdingar webb
Lugnet fick nyligen trevligt besök av landshövdingar och länsråd från landets nordligaste län.
De fick en guidning i Lugnets skidmuseum bilden) som sedan följdes upp med information om Lugnet i framtiden och om Svenska Skidspelen i dag och i morgon.
Liten pensionarer
För 60 år sedan gjorde männen i den här gruppen militärtjänstgöring på Jägarskolan i Kiruna. Nu hade de återsamling tillsammans med sina respektive och besökte Lugnets skidmuseum.
Faluplast Liten
Medarbetare i Faluplast var på besök i Lugnets skidmuseum. De fick en guidad tur och flera anekdoter om vad som hände bakom kulisserna i samband med VM-tävlingarna i Falun.
BA Larare hedemora
När skolbarnen gick på sommarlov hade dessa lärare från Hedemora ytterligare några arbetsdagar som slutade med trevlig samvaro med guidad tur i Lugnets skidmuseum.
BA Narkoslakare
En fredag kväll när våren gick över till sommar kom dessa narkosläkare från Falun till Lugnets skidmuseum för en guidad tur.
polis
Det var väldigt många poliser i Falun med anledning av 1 maj-demonstrationerna. Under Valborg besökte flera av dem hoppbackarna. Lugnets skidmuséum bjöd då en grupp poliser från Göteborg på en uppskattad guidad tur i muséet.
Fornby
Det var soligt och vackert väder när ett gäng studenter och deras lärare från Fornby Folkhögskola besökte Lugnets skidmuseum. De kunde nästan se ända till Borlänge.
DSC_4305
Representanter från GrönyteKonsult hade nyligen en guidad tur i Lugnets skidmuseum tillsammans med leverantör från Japan. De japanska gästerna sken upp när de såg att japaner tagit guld i samband med VM i Falun 1993.
besokare
I mitten av februari fick medlemmar i Brandskyddsföreningen vara med om en uppskattad guidning i Lugnets skidmuseum. En höjdare var att se kvällsutsikten över Lugnet och Falun.
abbive
Lugnets skidmuseum, som finns i stora hopptornet, är öppet gör guidade turer även på vintern. Det vet dessa medarbetare på företaget Abbive som fick en visning och höra skidhistorier från de tillfällen som Falun arrangerat skid-VM. Efter turen blev det en liten matbit och trivsel i hopptornet.

snittar